تاریخ انتشار : 5 دی 1392 9:1

مقررات جدید اتحادیه اروپا برای مقابله با «قاتل نامرئی»

کمیسیون اروپا در گزارش جدیدی اعلام کرد که آلودگی هوا در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا همچون فرانسه با هدف اجرای استانداردهای پیشنهادی جدید کنترل خواهد شد.

6-1103.jpg

به گزارش سرویس «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کمیسیون اروپا برنامه‌هایی را برای اجرای قوانین جدید کنترل کیفیت هوا در نظر گرفته که با اعمال آنها سالانه جان هزاران نفر حفظ می‌شود. این اقدامات به منظور کاهش سطح آلاینده‌ها تا سقف 20 درصد تا سال 2030 میلادی صورت خواهد گرفت.

کمیسیون اروپا همچنین اعلام کرد: اقدامات جدید سالانه از مرگ زودرس 58 هزار نفر پیشگیری و همچنین 40 میلیارد یورو در هزینه‌های کشورهای عضو این اتحادیه صرفه‌جویی می‌کند.

در سال 2010 میلادی در سراسر اتحادیه اروپا بیش از 400 هزار نفر قربانی مرگ زودرس ناشی از آلودگی هوا شدند. همچنین آمار نشان می‌دهد که سالانه 100 میلیون روز کاری به دلیل ابتلا به بیماری‌هایی همچون آسم که با آلودگی هوا تشدید می‌شوند از بین می‌رود.

آلودگی هوا علاوه بر تاثیرات منفی بر سلامت از طریق آلودگی نیتروژن و باران‌های اسیدی به محیط زیست آسیب می‌رساند. برآوردها حاکی از آن است که هزینه آلودگی هوا بر ساختارهای جامعه همچون آسیب رساندن به محصولات کشاورزی و ساختمان‌ها به 23 میلیارد یورو در سال می‌رسد. آلودگی هوا قاتلی نامرئی است و مانع می‌شود تا بسیاری از مردم از یک زندگی شاد، کامل و فعال بهره‌مند باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی‌بی‌سی، «جو هنون»، سخنگوی کمیسیون اروپا نیز گفت: در حال حاضر 17 کشور عضو این اتحادیه در تناقض با مقررات رفع آلودگی هوا عمل می‌کنند.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :