تاریخ انتشار : 7 دی 1392 8:36

اطلاعیه آزمون قضاوت ۹۲ درباره اعلام نتایج و آزمون تشریحی

معاونت آموزش و تحقیقات قوه قضاییه در مورد اعلام نتایج مرحله اول آزمون قضاوت سال 92 اطلاعیه ای صادر کرد.
    معاونت آموزش و تحقیقات قوه قضاییه در مورد اعلام نتایج مرحله اول آزمون قضاوت سال ۹۲ اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش رساله حقوق، متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

«با توجه به برگزاری مرحله اول آزمون تصدی امر قضاء سال ۱۳۹۲ بدین­وسیله زمان اعلام نتایج مرحله اول و جزئیات آزمون تشریحی به شرح زیر اعلام می­‌شود:

الف- تاریخ اعلام نتیجه مرحله اول

۱٫نتیجه مرحله اول هفته اول دی ماه از طریق پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org اعلام خواهد شد.

ب- مواد آزمون تشریحی:

۱٫داوطلبان دانشگاهی:

حقوق مدنی (ضریب ۳)، حقوق تجارت (ضریب ۱)، آیین دادرسی و اجرای احکام مدنی (ضریب ۲)، آیین دادرسی و اجرای احکام کیفری (ضریب ۲)، حقوق جزای عمومی حقوق جزای اختصاصی (ضریب ۲)

۲٫ داوطلبان حوزوی:

فقه: بیع مکاسب (ضریب ۱)، اصول فقه: رسائل و جلد یک کفایه (ضریب ۱)

ج- جزئیات زمان­بندی و محل برگزاری آزمون تشریحی

داوطلبانی که در کارنامه مرحله اول آنان، دعوت به آزمون تشریحی درج شده است، باید از سه‌شنبه ۱۷/ ۱۰/ ۹۲ با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون خویش اقدام کنند. زمان برگزاری مرحله تشریحی جمعه ۲۰/ ۱۰/ ۹۲ خواهد بود.

آزمون تشریحی داوطلبان دانشگاهی در شهر تهران و آزمون داوطلبان حوزوی در شهر قم برگزار خواهد شد.»

منبع خبر

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
اکنون :